advies voor kleding, haar & make-up

f

Wat is jouw figuurtype?

De manier waarop de volumes verdeeld zijn in jouw lijf (zowel in verticale als in horizontale zin) bepaalt welk figuurtype je bent. Ben je bijvoorbeeld een appel, een ijshoorntje, een peer of een cello?

In tegenstelling tot vele anderen onderscheid ik maar liefst 12 verschillende lichaamsvormen voor vrouwen. Je kunt ze grofweg onderverdelen in 4 categorie├źn: lange benen, duidelijke taille, volume boven en volume beneden.

Figuuranalyse

Zodra je weet welk figuurtype je bent, wordt shoppen een stuk eenvoudiger. Je zult makkelijker accepteren dat bepaalde kledingstukken nu eenmaal niet voor jouw lichaamsvorm gemaakt zijn, omdat je inziet dat andere kledingstukken juist perfect zijn voor jou!

 

Bij een figuuranalyse gaan we samen jouw plus- en minpunten bekijken en bespreken waardoor je zult ontdekken welk figuurtype je bent. Ik laat je zien op welke manieren je met je sterkste en mooiste lichaamsdelen kunt pronken en hoe je eventuele minpunten kunt camoufleren. Ieder figuurtype heeft haar eigen kwaliteiten, en ik laat je met plezier zien wat jij te vieren hebt!

Vergeet je maat, ontdek je vorm!

Ik ben ervan overtuigd dat je lichaamsvorm veel belangrijker is dan je maat. Als je eenmaal weet welk figuurtype je bent en wat je pluspunten zijn, kun je deze met plezier en overtuiging accentueren. Je eventuele minpunten kun je (leren) camoufleren. Je zult zien dat je die op den duur steeds minder belangrijk gaat vinden.

 

Graag laat ik je tijdens de workshop 'Vergeet je maat, ontdek je vorm' zien op welke manieren snit en pasvorm invloed hebben op jouw lichaamsvorm. Je leert hoe je je mooiste punten extra kunt benadrukken met je kleding en hoe je de aandacht kunt afleiden van de iets minder fijne punten.

Je gaat zien op welke manier je verticale en horizontale verhoudingen invloed hebben op je lichaamsvorm en je zult ontdekken welke van de twaalf figuurtypes je bent. Vervolgens ga je aan de hand van de tips voor jouw figuurtype op zoek naar een kledingstuk voor jou.

Hai! Ik ben Iris, welkom op mijn website. Hier vind je tips en info over kleur en kleding.

Veel plezier!

De verschillende lichaamsvormen:

Ik maak onderscheid in twaalf verschillende lichaamsvormen, namelijk: de Zuil, de Lolly, het IJshoorntje, de Vaas, de Zandloper, de Cello, het Wijnglas, de Baksteen, de Appel, de Kegel, de Peer & de Bel.

Elk figuurtype heeft haar eigen kwaliteiten die je met je kleding (extra) kunt benadrukken.

Bij een figuuranalyse of de workshop 'Vergeet je maat, ontdek je vorm' kom je erachter welk figuurtype jij bent!

INDEX

Home:

Kleur:

Vorm:

Tarieven:

Cadeaubon

Exclusive Elegant